Chat with us
Naroči
Bust Booster
v naslednjih 20 minutah in izkoristi priložnost naše izjemne ponudbe!
Naroči zdaj!

POZOR: Zaradi velikega povpraševanja so dnevne zaloge omejene. Danes, , imamo trenutno izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24 ur po prejemu naročila. Pohitite in naročite ZDAJ!

Povečajte prsi za 18,7 % – v samo 34 dneh!
Dvignite prsi brez dragih in nevarnih operacij!
Povečajte prsi za 18,7 %!
Oblikujte in učvrstite svoje prsi v 34 dneh!
Brez operacij in silikonov!
Brez push-up nedrčkov!
  • Do zdaj je 1.356 žensk v Sloveniji izbralo Bust Booster!
    Pridružite se jim tudi vi in povečajte ter učvrstite svoje prsi v samo 34 dneh!
    Ljubljana,

    Odkrita naravna metoda za povečanje prsi brez kirurških posegov!

    Čudovite novice za vse ženske, ki želijo večje prsi in brezhibno postavo brez operacij! Končno je odkrita naravna metoda za povečanje prsi – brez silikonov, kirurških posegov in push-up nedrčkov. Gre za posebno naravno formulo za povečanje prsi, na kateri so raziskovalci dolgo delali. Formula vsebuje izključno naravne sestavine ter tako ne povzroča nobenih negativnih reakcij ali stranskih učinkov. Daje rezultate v samo 34 dneh - prsi poveča do 18,7 %.

    To naravno formulo najdemo v edinstveni Bust Booster kremi. Zaradi znanstveno dokazanega delovanja in enostavne uporabe je ta krema v zelo kratkem času postala svetovni hit. Od danes je dostopna tudi v Sloveniji.

    Bust Booster krema je bila na začetku dostopna samo v elitnih krogih in je bila skrivnost naravnega povečanja prsi. Nato so se zelo hitro v vseh časopisih pojavile pozitivne kritike Bust Booster kreme. In to, da poveča, dvigne in učvrsti prsi v samo 34 dneh. Za vse, ki se ne želijo podvreči raznim dragim in bolečim posegom vstavljanja silikonov, a želijo čvrste, dvignjene in oblikovane prsi, je Bust Booster krema prinesla rešitev!

    To poletje izglejte privlačno in pokažite izjemen dekolte!

    Kaj boste dosegli z uporabo Bust Booster?

    Povečati prsi v samo 34 dneh!

    Po samo 34 dneh redne uporabe Bust Booster kreme boste povečali svoje prsi. In to kar do 18,7 %! Aktivne 100 % naravne sestavine kreme dokazano vplivajo na proizvajanje in obnavljanje maščobnih oblog v vaših prsih.

    Pošljite mi mojo Bust Booster kremo zdaj!

    Dvigniti in utrditi prsi!

    Povešene prsi so problem številnih žensk. Posebej z leti, ko prsna tkiva popustijo. Porod, dojenje, hujšanje ali staranje kože dodatno spodbudijo povešanje prsi. Zato Bust Booster krema deluje na sestavo kože tako, da jo učvrščuje, neguje in izboljšuje ten kože.

    Pošljite mi mojo Bust Booster kremo zdaj!

    Izboljšati trdnost in prožnost prsi!

    Bust Booster krema vam bo zagotovila privlačen dekolte, ne da bi vam bilo za to treba iti pod nož. Poleg tega naravne sestavine v tem gelu pozitivno vplivajo na nežnost, mehkobo in čvrstost kože. Tako boste izboljšali čvrstost in prožnost prsi ter preprečili ponovno povešanje.

    Pošljite mi mojo Bust Booster kremo zdaj!

    Izglejte popolno v kopalkah!

    Če ste se do sedaj sramovali obleči v kopalke ali ljubosumno gledali privlačne dekolteje drugih žensk, lahko prenehate. Bust Booster vam bo dal dekolte, na katerega boste ponosni. To poletje pokažite svoj nov zapeljiv dekolte.

    Pošljite mi mojo Bust Booster kremo zdaj!

    Brez nevarnih in dragih kirurških posegov!

    Bust Booster vsebuje 100 % naravne in dokazano učinkovite sestavine. Številne zdravstvene raziskave so potrdile varnost in učinkovitost njihove uporabe. Zato ne razmišljajte o dragih in nevarnih operacijah in vstavljanju silikonov, ker končno obstaja popolnoma naravna rešitev za povečanje prsi!

    Pošljite mi mojo Bust Booster kremo zdaj!

    Uživajte v novih oblačilih!

    Z vašim novim dekoltejem ne bo obstajal kos oblačil, ki vam ne bo popolnoma pristajal. Ne boste več izbirali oblačil, ki pristajajo vaši liniji ali nosili neudobnih push-up nedrčkov, da bi vam oblačila lepše pristajala. Vse, kar potrebujete za privlačen dekolte, je Bust Booster!

    Pošljite mi mojo Bust Booster kremo zdaj!

    Vse to kaže na to, da na svetu trenutno ne obstaja naravnejša, učinkovitejša in enostavnejša rešitev za povečanje prsi. Število zadovoljnih uporabnikov vsakodnevno raste in strokovnjaki za lepoto so navdušeni nad Bust Booster kremo. Ne samo, da krema deluje na povečanje prsi, temveč jih tudi dviga in preprečuje ponovno povešanje.

    Kakšna je skrivnost popolnega dekolteja hollywoodskih zvezd?

    Modeli in znane zvezde so leta hodili na kirurške posege in si vstavljali silikone, da bi povečali svoje prsi. Vendar so jim številne negativne posledice in nenaraven videz samo škodovale! Zato je vse več hollywoodskih zvezd iskalo naravno rešitev za povečanje prsi. Rešitev so našle v Bust Booster kremi! Ta skrivnost je bila dolgo varovana in na voljo le redkim. Po številnih pozitivnih komentarjih v oddajah, posvečenih lepoti, je ta skrivnost postala dostopna širši populaciji. Številni znani so potrdili, da jim je Bust Booster pomagala, da so si povečali in dvignili prsi.



    Bleščeča hollywoodska skrivnost je razkrita...

    Po tem, ko se je pojavil Bust Booster, se nihče več ne želi podvreči nevarnim operacijam in vstavljanju silikonov. Najbolj znane glasbenice, igralke in modeli prisegajo na Bust Booster, saj jim je ta krema pomagala povečati prsi in se izogniti odhodu »pod nož«. Končno je ta najnovejši hit dostopen tudi v Sloveniji!

    Kaj je Bust Booster in komu je namenjena?

    Bust Booster je namenjena vsem, ki si želijo povečati prsi – brez kirurških posegov. Aktivne sestavine te kreme vplivajo na utrjevanje in povečanje obsega prsi. Poleg tega so popolnoma naravne, tako da se lahko krema uporablja tudi na občutljivi koži. Brez strahu pred draženjem in škodljivimi učinki.

    Bust Booster je namenjena vsem, ki želijo:

    Bust Booster je namenjena ženskam, ki si želijo po naravni poti povečati in dvigniti svoje prsi. Brez vstavljanja silikonov in nošenja neudobnih push-up nedrčkov. Še posebej je priporočljiva za ženske, ki imajo povešene prsi zaradi nosečnosti in dojenja.


    Večje, dvignjene in učvrščene prsi – v samo 34 dneh!

    Bust Booster krema ponuja hiter in učinkovit tretma, ki zagotavlja privlačne obline. In to samo v 34 dneh. Aktivne sestavine kreme spodbujajo proizvajanje maščobnih oblog v prsih. Sestavine tudi delujejo na sestavo kože in jo tako utrjujejo, negujejo in izboljšujejo njeno barvo. Rezultat so večje, bolj čvrste in dvignjene prsi ter negovana in napeta koža dekolteja. In to brez brazgotin in tveganja, ki ga prinašajo kirurški posegi. Večkratni dobitek!


    Kako se Bust Booster uporablja?

    Bust Booster je naravna metoda za hitro in učinkovito povečanje prsi. Je enostavna za uporabo, daje hitre rezultate in je popolnoma naravna ter varna. Ta krema je alternativa kirurškim posegom in vstavljanju silikonov.

    1.

    Ste nezadovoljni s svojimi prsmi, ker so majhne in povešene? Ste nezadovoljni s svojim videzom v kopalkah? In želite povečati ali dvigniti svoje povešene prsi?

    2.

    Zdaj je tu naravna rešitev za povečanje prsi – Bust Booster krema. Nanesite malo kreme vsak dan po tuširanju. Nežno masirajte prsi, da koža popolnoma vpije kremo.

    3.

    Zaradi dokazano učinkovite kombinacije naravnih sestavin ta krema deluje tako, da povečuje obseg, učvrsti in dvigne vaše prsi. Po samo 34 dneh boste opazili rezultate – in to do 18,7 %.

    Nasvet: Po nanosu kreme pustite, da deluje še nekaj minut, preden se oblečete. Tako se bo krema bolje vpila in aktivne sestavine bodo prodrle globlje v kožo.


    Priporočeno s strani strokovnjakov po vsem svetu

    „Idealna rešitev za naravno in varno povečanje prsi“

    - Vanessa Patrick, lepotna strokovnjakinja, Los Angeles

    „Kot vsaka ženska želim videti lepo oblikovane prsi in privlačen dekolte, ampak ne po katerikoli ceni. Pogosto se dogaja, da se operacije končajo neuspešno. A celo, ko so uspešne, ostanejo brazgotine in tveganje, da bo vaše telo negativno reagiralo na vsadke. Zaradi tega sem proti kirurškim posegom in vstavljanju silikonov ter jih tudi svojim pacientkam ne priporočam. Priporočam pa jim Bust Booster kremo, ki je testirana in raziskana. Pri njej sem prepričana, da ne bo izzvala nobenih škodljivih učinkov, pri tem pa vam bo naredila privlačen dekolte, zapeljive obline, večje in bolj čvrste prsi. To je tisto, kar smo ženske nujno potrebovale!“


    Salma Hayek povečala prsi po naravni poti!

    Nekirurško povečanje prsi je pritegnilo pozornost tako številnih svetovnih medijev kot tudi številnih hollywoodskih div. Čeprav je bilo v zadnjih nekaj letih v Hollywoodu popularno vstavljanje silikonov, zdaj prevladuje nov trend, Bust Booster! Ta revolucionarna krema je številnim glasbenicam, igralkam, voditeljicam in modelom pomagala povečati prsi po naravni poti. Salma je priznala, da se je nekoč sramovala svojih prsi, ker so bile majhne. A se je namesto na plastične operacije obrnila na naravno rešitev, ki ji je dala privlačne obline in mesto med prvimi 10 seksi ženskami v Hollywoodu!

    Rešitev, ki je pomagala številnim zvezdnicam povečati prsi po naravni poti, je končno dostopna tudi vam. Tudi sami občutite koristi, ki jih s sabo prinaša Bust Booster!

    Kaj lahko pričakujete od Bust Boostera:

    Naravne sestavine znanstveno dokazano povečujejo obseg in učvrščujejo prsi!

    Raziskave so pokazale, da so sestavine Bust Booster učinkovite in varne. Dokazano spodbujajo lipogenozo ali proizvajanje maščobnih oblog. Tako se povzroči nalaganje maščobnih oblog v prsih in posledično se poveča obseg prsi.

    Poleg povečanja obsega aktivne sestavine kreme učvrščujejo kožo na prsih in ji dajo elastičnost ter preprečujejo ponovno povešanje prsi. Prav tako negujejo kožo prsi in dekolte ter z vlaženjem preprečujejo predčasno staranje.

    Poleg vsega tega pa so sestavine Bust Booster kreme popolnoma varne za uporabo. Ne povzročajo nobenih škodljivih stranskih učinkov - celo pri najbolj občutljivih tipih kože.

    Sodelujoče pri raziskavah potrjujejo: Prsi večje za 18,7 %! Brez draženja in škodljivih učinkov!

    Ostale metode povečanja prsi nosijo s seboj določena tveganja ali dajejo samo kratkotrajne rezultate. Kirurški posegi in vstavljanje silikonov so zelo nevarni, še posebej, če jih ne izvaja strokovna in izučena oseba. Tudi če so uspešne, vedno obstaja možnost, da vaše telo na vsadke negativno odreagira. Tu so še brazgotine, ki ostanejo po operaciji ter veliko zapravljenega denarja. Po drugi strani pa Bust Booster vsebuje dokazano naravne in varne sestavine, ki ne izzivajo nobenih škodljivih učinkov. Sestavine učinkovito povečajo, dvignejo in učvrstijo vaše prsi. Krema Bust Booster je šla skozi številne raziskave in vse so dale izjemne rezultate!

    Rezultati raziskav kažejo:

    Odzivi uporabnikov Bust Booster so izjemni. Nobena podobna metoda povečanja in dviganja ni tako navdušila!

    „Končno zadovoljna s prsmi!“ - Eva, 28, tajnica, Novo mesto

    „Nenehno sem nosila push-up nedrčke. V resnici nimam premajhnih prsi, ampak so nekako povešene. Nisem verjela, da mi bo Bust Booster pomagal, ker je v resnici krema. Ampak nad rezultati sem ostala brez besed. Moje prsi so se zares učvrstile in dvignile. Z dekoltejem sem zelo zadovoljna celo, ko oblečem odprte majice ali kopalke. Od srca vam hvala!“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Idealno za povešene prsi“ - Nina, 49, blagajničarka, Maribor

    „Kot pri večini žensk, so se v teh letih tudi moje prsi povesile. Ko sem se zredila, se mi prsi niso povečale. Celo nasprotno, prsi so bile v nesorazmerju s telesom. Povešene, majhne … In to me je obremenjevalo, vse dokler nisem slišala za to kremo. Odkar jo uporabljam, so rezultati vidni in jaz sem zadovoljna. Ta krema je zares idealna za ženske v letih, ker se večina srečuje s problemi povešenih prsi.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Pozabila sem na silikone“ - Aleksandra, 32, knjigovodja, Škofja Loka

    „Dolgo sem si želela vstaviti silikone, ker sem imela majhne prsi, ampak me je bilo strah. Brala sem ter se o tem veliko pozanimala, operacije so precej rizične in lahko imajo tudi negativne posledice. Bila sem v dilemi, nisem vedela, kaj naj naredim. In potem je prišlo presenečenje! Prijateljica mi je prinesla to kremo in zdaj ne razmišljam o operaciji. Presrečna sem zaradi tega! Brez bolečin sem povečala prsi in pri tem privarčevala veliko denarja.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Počutim se lepše in bolje“ - Špela, 24, model, Ljubljana

    „Imela sem kompleks zaradi majhnih prsi. Na snemanjih so vse punce imele večje prsi in začela sem poizvedovati o operaciji. Slučajno sem naletela na to kremo in odkar jo uporabljam, se počutim veliko lepše in bolje. Vsem govorim o tej kremi in toplo jo priporočam vsem, ki želijo naravno in brez bolečin povečati prsi.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Izdelek za VSAKO žensko!“ - Mojca, 36, trgovka, Murska Sobota

    „Prsi so mi bile v mladosti v ponos, a po porodu in dojenju so naenkrat »upadle«! Kot da bi se izgubile, ko se slečem, vidim v ogledalu samo povešeno kožo. Bilo je res grdo videti. Samozavest mi je upadla in nisem želela, da bi me mož videl oblečeno v kopalke! Pri iskanju rešitve sem slučajno našla to kremo in jo skrivaj poskusila. Mislila sem, da je prevara in sem bila res obupana. Kmalu sem ostala v šoku, ko sem videla rezultate, krema se je izkazala za pravo stvar in mi vrnila prsi, na katere sem spet ponosna!“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Magično“

    Ana, 30, oblikovalka, Portorož

    „Magično! Kupila sam jo zaradi poroke, želela sem izjemen videz v poročni obleki. Zares sem bila čudovita, vsi so bili navdušeni.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Popolnoma izjemno“

    Klara, 23, študentka, Ptuj

    „Krema je zares izjemna. Priporočam jo vsem, ki si želijo naravno povečati prsi.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Nimam več težav v kopalkah“

    Dominika, 43, psihologinja, Kranj

    „Vedno imam težave, ko izbiram pravo obleko. Imam zelo povešene prsi. Najstarejša hči je naročila to kremo. Zdaj jo uporabljava obe in obe sva navdušeni.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Super za kožo“

    Erika, 52, pravnica, Trbovlje

    „Moj problem niso samo povešene prsi, ampak tudi grda koža dekolteja. Čutim, da se mi koža vidno izboljšuje, če se bojo prsi dvignile, pa je še prezgodaj za oceniti. :)“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Počutim se kot najstnica“

    Marija, 38, referentka, Maribor

    „Nimam majhnih prsi, vendar so zelo povešene! Nato sem začela uporabljati kremo in resnično so se izboljšale. Zdaj imam bolj polne in čvrstejše prsi kot takrat, ko sem bila najstnica.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Nosem oblekico, kakršno si zaželim“

    Tanja, 18, dijakinja, Koper

    „Obožujem to kremo. Do zdaj sem imela najmanjše prsi v razredu, zdaj pa ne več.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Zelo sem srečna“

    Slavica, 31, urednica, Kamnik

    „Uporabljam jo mesec dni in ne morem verjeti, kakšna vidna sprememba. Zadovoljna sem in srečna zaradi videza v oblekah.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Pravi blagoslov“

    Rika, 47, gospodinja, Ljubljana

    „Pravi blagoslov zame. Prvič, moje prsi več ne visijo, drugič, moja koža je lepša.“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    „Vrača samozavest“

    Veronika, 29, komercialistka, Ljubljana

    „Lepo je, ko na plaži vsi opazujejo tvoje prsi! Zares vrača samozavest :)“ *

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    *Opozorilo! Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene! Če naročite danes, vam zagotovimo, da boste izdelek prejeli naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na strani, ne zagotavljajo uspešne uporabe izdelka. Velika večina uporabnikov je z izdelkom zadovoljna, vendar obstajajo uporabniki, ki ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za slednje sta na voljo naša garancija in povračilo denarja za nakup. Na strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov, ki so zadovoljni z našim izdelkom in izdelek tudi uspešno uporabljajo. Te izjave so uporabniki posredovali naš naslov. Na zahtevo nekaterih uporabnikov so bila posamezna imena spremenjena. Vsi izvirniki so shranjeni na sedežu podjetja.

    Nekateri izmed komentarjev naših kupcev:

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

    314 comments Add a comment
    • Marija Cern · Top Commenter
      Punce to je neverjetno! Prav zares so mi prsi zrasle po uporabi Bust Booster kreme. Jaz sem preeeesrečna!
      Reply · 11 · Like ·
      • Ivana Ivana
        ni vse v velikih prsih.
        Reply · 5 · Like ·
      • Taja Zakotnik
        @Ivana Ivana, ti ne rabiš uporabljati, če ne želiš! @Marija Cern koliko časa uporabljaš?
        Reply · 1 · Like ·
      • Marija Cern
        Nekaj več kot en mesec. Upoštevala sem navodila in spremljala vse tako kot je napisano.
        Reply · 1 · Like ·
    • Mojca Gradišnik
      Končno nekaj za nas ženske, ki imamo majhne prsi in se bojimo operacij
      Reply · 3 · Like ·
    • Veronika Bernik
      Pri meni so prsi po porodu popolnoma povesile in nič mi ni pomagalo da jih dvignem….in potem sem se odločila, da poskusim s kremo in res sem bila presenečena, ker je odlično delovala.
      Reply · 2 · Like ·
    • Nina Rejec · Top Commenter
      Jaz dvomim, da mojim prsim lahko bilo kaj pomaga, nosim push up nedrček, da bi bile videti vsaj malo bolj ženstvene.
      Reply · 9 · Like ·
      • Veronika Bernik
        ne bodi prepričana, nič te ne stane da poskusiš.
        Reply · 4 · Like ·
    • Nataša Gašperlin
      Cool
      Reply · 2 · Like ·
    • Ena Hafner · Top Commenter
      Ne dojamem kako krema deluje na povečanje prsi?
      Reply · 7 · Like ·
      • Marija Cern
        Jaz sem brala o njej, povečuje maščobne obloge na prsih ali nekaj takega in to vpliva na povečanje prsi.
        Reply · 3 · Like ·
      • Ena Hafner
        Nisem prepričana ampak bom poskusila.
        Reply · 2 · Like ·
    • Helena Homan
      Jaz sem jo začela uporabljati, bomo videli!
      Reply · 2 · Like ·
    • Maja Horvat · Top Commenter
      Jaz bi vgradila silikone…ne vem.
      Reply · 12 · Like ·
      • Marija Cern
        poskusi prvo s kremo, ostale ti bojo brazgotine in veliko tvegaš. Krema je res varna, preberi si sestavine.
        Reply · 2 · Like ·
    • Majhna Marjeta
      Jaz končno nimam več kompleksa in v kopalkah sem videti brezhibno
      Reply · 4 · Like ·
    • Suzana Savnik
      koža super reagira na kremo...
      Reply · 1 · Like ·
    • Tatjana Bezjak
      jaz nimam nekega kompleksa zaradi majhnih prsi ampak je lepo, ko ti fant pohvali dekolte
      Reply · 1 · Like ·
    • Roberta Miklavžič
      Krema me navdušila, čeprav nikoli nisem verjela, da nekaj takega lahko deluje. Ampak res deluje
      Reply · 2 · Like ·
    View 295 more
    Facebook plugin

    Več kot 1.356 zadovoljnih kupcev v Sloveniji, samo v preteklem letu!

    Zakaj je Bust Booster najboljša rešitev za povečanje prsi?

    Če še vedno dvomite katero metodo izbrati za povečanje prsi - je tu nekaj zanimivih dejstev, ki vam bodo v pomoč pri odločitvi!

    Metoda Cena Učinek Negativno
    Plastična kirurgija
    2000-4000 € Večinoma se uporabljajo silikonski vsadki, ki jih v prsi vstavijo z operacijo. Infekcije, kapljanje, komplikacije zaradi anestezije, kronična bolečina v prsih, brazgotine, otrplost prsi, nervoza, potreba po dodatnih operacijah, da bi se popravile težave, bolečine v sklepih, zastrupitev z metalom zaradi kapljanja, silikonsko kapljanje v limfne vozle, veliko avtoimunskih bolezni in smrt.
    Injekcije maščobe
    3000-6000 €
    brez stroškov liposukcije
    Naredi se liposukcija in potem se odstranjena maščoba vgrajuje v prsi z namenom povečanja njihovega obsega. Ni tako uspešna metoda, ker zelo malo maščobe preživi presaditev in komaj vidno povečuje prsi. Postopek je prepovedan v veliko državah, ker daje težko razumljiva mamografska odčitavanja in vodi k nepotrebnim biopsijam.
    Push-up nedrčki
    20 € +
    za kos
    Posebej oblikovan nedrček z vstavki, zaradi katerih prsi izgledajo večje Ne morete jih nositi z različnim oblekami, veliko stanejo in sploh niso dobra rešitev za poletje in kopalke na plaži.
    Bust Booster
    29.97 € Uporablja naravne in dokazano učinkovite sestavine. Morali boste kupiti nova oblačila, da boste pokazali svoje nove prsi!
    Pozabite na vsadke ali push-up nedrčke, Bust Booster
    je vaša rešitev za naravno povečanje prsi!

    Preverite, če je Bust Booster primeren za vas:

    Kakšen modrček nosite?
    FAQ - Pogosta vprašanja:
    Kako se Bust Booster uporablja?
    Bust Booster kremo nanesite dvakrat dnevno po tuširanju, na čisto suho kožo. Majhno količino kreme nanesite na prsi in jih potem nežno masirajte, da koža vpije vso kremo. Po nanosu kremo pustite še nekaj časa delovati, preden se oblečete. Tako bo krema bolje predrla v globino in aktivne sestavine bodo delovale v globlje sloje kože. Operite roke po vsaki uporabi kreme.
    Kdaj so vidni prvi rezultati uporabe Bust Booster?
    Prvi rezultati uporabe Bust Booster kreme so vidni že po nekaj dneh. Koža dekolteja bo vidno bolj navlažena, prožna in mehka. Po samo 34 dneh boste opazili spremembe v obsegu in volumnu prsi. Z redno in pravilno uporabo kreme boste v povprečju povečali prsi za dve številki košarice. Doseženi rezultati so obstojni in trajni.
    Zakaj je Bust Booster tako učinkovita?
    Bust Booster krema je tako učinkovita zaradi močne kombinacije naravnih sestavin. Aktivne sestavine kreme dokazano delujejo tako, da spodbujajo lipogenezo in v bistvu proizvajajo maščobne obloge. Tako se povzroči nalaganje maščobnih oblog v prsih in se posledično poveča obseg in velikost prsi. Poleg tega imajo sestavine pozitiven učinek tudi na kožo. Učvrščujejo kožo dekolteja, jo vlažijo in ji dajejo prožnost ter preprečujejo tako ponovno povešanje kot tudi predčasno staranje kože.
    Ali je Bust Booster varna za uporabo?
    Da, Bust Booster krema je popolnoma varna, ker vsebuje 100 % naravne sestavine, dokazano učinkovite in varne za uporabo. Te sestavine ne povzročajo nobenih škodljivih stranskih učinkov. Krema ne vsebuje mineralnih olj, parabenov, umetnih barv in parfumov z alergeni. Je dermatološko testirana in primerna tudi za najbolj občutljive tipe kože.
    Katere sestavine najdemo v Bust Booster?
    Aktivne sestavine Bust Booster kreme so aloe vera, glicerin, kolagen, elestin, sezamovi proteini.
    • Večje prsi za 18,7 %
    • Čvrste in utrjene prsi!
    • Privlačen videz!
    • Zapeljiv in prelep dekolte!
    • Več samozavesti!

    » Naročite in povečajte prsi v samo 34 dneh!

    » Privoščite si seksi in zapeljiv dekolte, o katerem ste vedno sanjali!

    » Pozabite na kirurške posege in silikone!

    » Naročite Bust Booster in povečajte prsi do 18,7 %!

    Ne čakajte niti trenutka več! - Naručite odmah!
    Posebna akcijska cena - 5̶9̶.̶9̶4 € - 29.97 € - Aktiviraj KUPON
    Akcija! - Ponudba se izteče:
    P.S. Ne pozabite, Bust Booster vsebuje samo naravne sestavine, dokazano učinkovite za povečanje obsega in volumna prsi. Poleg tega, da boste povečali prsi, jih boste tudi dvignili in učvrstili ter preprečili ponovno povešanje. Krema je popolnoma varna za uporabo in ne povzroča nobenih škodljivih učinkov ali draženja kože. Daje hitre in dolgotrajne rezultate.

    P.P.S. Bust Booster krema je tako učinkovita v dodajanju volumna vašim prsim, da smo trenutno zasuti z naročili. Zato ne zamudite te priložnosti in naročite zdaj, ker se boste tako izognili čakanju na našo naslednjo pošiljko.


    Odajam naročilo, prosimo, počakajte!
    Kam vam pošljemo
    Bust Booster?
    Ime
    Priimek
    Naslov
    Hišna št.
    Poštna št.
    Kraj
    Telefon
    Email
    Izdelek
    Komentar
    PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
    1 x - 59.94 -50% 29.97 € + poštnina
    2 x - 101.94 -50% 50.97 € + poštnina
    3 x - 131.94 -50% 65.97 € + poštnina

    Z oddajo naročila se strinjam s plačilom.

    Plačilo po povzetju
    Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
    11
    Zadnji nakup
    opravljen:
    100% varen nakup
    44 - dnevna garancija
    Če si v roku 44-ih dni premislite,
    vam bomo vrnili denar.
    Dostava
    Izdelek vam bomo dostavili preko najhitrejše in najzanesljivejše kurirske službe!
    100% varen nakup
    Izdelek lahko plačate po povzetju, s tem vas zaščitimo pred morebitnimi zlorabami. Vaši osebni podatki pa bodo popolnoma varni!
  • Da, tudi jaz želim imeti velike prsi brez plastične operacije, zato naročam Bust Booster takoj!
    *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
    Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: vida.jeglic@netsales.club. Izdelek: Bust Booster